Nga e hëna: SHQYRTIMI PUBLIK PËR DRAFTIN E VENDIMIT PËR KRITERET, MËNYRËN DHE PROCEDURËN E NDARJES SË MJETEVE OJQ-VE

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNga Sekretariati për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore i dërguan thirrje qytetarëve, organizatave joqeveritare, partive politike, personave juridik, organeve shtetërore, organizatave të tjera të interesuara dhe individëve

Që të përfshihen në shqyrtimin publik dhe të japin kontributin e vet në shqyrtimin e Vendimit.

Shikimin e Projektit për kriteret, mënyrën dhe procedurën e ndarjes së mjeteve organizatave joqeveritare në hapësirat e Sekretariatit për administratë dhe veprimtari shoqërore të Komunës së Ulqinit mund ta bëni çdo ditë pune prej orës 11,00 deri në orën 12,00.

Komentet, vërejtjet, propozimet dhe sugjerimet, mund të dorëzohen përmes byrosë së qytetarëve të Komunës së Ulqinit.

Shqyrtimi publik do të zgjasë prej datës 17. 09 deri më 25. 09. 2018 kur edhe do të mbahet mbledhja në zyren numër 99 e Sekretarit të Sekretariatit për administratë dhe veprimtari shoqërore  të Komunës së Ulqinit, në orën 11,00, me OJQ dhe të interesuarit e tjerë në të cilin do të përmblidhen rezultatet e shqyrtimit publik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit