Nga e hënja: Kirurgjia e Përgjithshme në Poliklinikën Moj Lab në Ulqin

Nga data 1 korrik, Poliklinika Moj Lab Ulqin ofron shërbime shëndetësore në fushën e kirurgjisë së përgjithshme dhe kraharore me një ekip kirurgësh ekspertë, me përvojë dhe të njohur rajonal.


Dragan Sorat, shef i Spitalit ditor të Kirurgjisë Moj Lab në Podgoricë, i cili merret me:
operacione me lazer për venat me variçe (ELVeS), operacione për hemorroidet (LHP), fistulat perianale (FiLaC), qimet sakrale të rrënjosura (Sinus pylonidalis) (SiLaC), operacionet anale (Fissura analis) për sëmundjet e gjëndrës tiroide, Biopsitë diagnostike të të gjitha nyjave limfatike të zgjeruara të trupit, si dhe operacionet me lazer të fshikëzës së tëmthit dhe apendiksit Ai zgjidh operacionet e barkut në baza ambulatore nën anestezi të fuqizuar në shtëpi (pacienti shkon në shtëpi tre orë pas operacionit). indet e të gjithë trupit, (nishanet, tumoret e lëkurës, indet yndyrore – atheroma, lipoma, heqja me lazer e ndryshimeve të lëkurës, hidroma);


Dr. Milan Mijović është një kirurg kraharori i njohur në rajon, i fokusuar veçanërisht në sëmundjet e gjëndrës tiroide dhe paratiroide. Pacientët i besojnë Dr. Mijoviq: trajtimi i të gjitha llojeve të sëmundjeve të mushkërive dhe të mesit të kraharorit, i cili zgjidhet me metodën laser-torakoskopike (VATS), si dhe operacionet për deformimet e gjoksit tek fëmijët (Pectus excavatus Operacionet për sëmundjet e gjirit me biopsi ex tempore). si të gjitha operacionet rindërtuese të gjirit;

Dr. Miroslav Knezheviq, kirurg i përgjithshëm dhe abdominal, merret me operacione në fushën e kirurgjisë së përgjithshme dhe abdominale.

Qëndrimi në Spitalin Kirurgjik Ditë është i shkurtër dhe zgjat nga disa orë deri në 24 orë, në varësi të problemit shëndetësor.

Pajisjet janë bashkëkohore dhe moderne sipas teknologjisë më të fundit, por ajo që e bën klinikën tonë të ndryshme nga të tjerat janë duart e arta të kirurgjëve tanë.

Poliklinika Moj Lab Ulqin
Gjerane 1
Kontakt telefoni: 19989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…