Nga e marta çmime të reja të karburantit: BENZINI MË I LIRË GJASHTË CENT

Çmimet e eurosuperit 98 dhe 95 pa plumb nga mesnata do të jenë më të lira për gjashtë cent, derisa çmimi i naftës nuk do të ndryshoi, deklaruan për agjencinë Mina-business nga Ministria e  ekonomisë.

Litri i eurosuperit 98 dhe 95 pa plumb nga mesnata do të kushtoi 1,38, gjegjësisht 1,35. Eurodizeli edhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtoi 1,32, ndërsa eurodizeli për qëllime komerciale 1,11 euro.

Çmimet e vajit për ngrohje dhe atij për shitje me shumicë nuk do të ndryshoi dhe do të jetë 1,01, gjegjësisht, 1,29 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…