Nga e marta: LINJA E AVIONIT BEOGRAD-TIRANË

Air SerbiaKompania nacionale serbe “Air Serbia” ka njoftuar që prej të martës, më 23 shtator, do të vendos linjën e re në mes Beogradit dhe Tiranes dhe fluturimet do të kryhen tre herë në javë.

Futja e linjës së re do të shënohet me çmimin promovues të biletave. Çmimi promovues për fluturimet kthyese në relacionin Beograd-Tiranë,  fillon prej 99 euro (çmimi përfshinë të gjitha taksat) dhe do të vlejë në periudhën prej 23 shtatorit deri më 31 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…