NGA MESI I JAVËS FILLONË I NXEHTI I MADH

Nga Enti hidrometeorologjik i Malit të Zi është lajmëruar që në mesin e kësaj javë do të fillojë i nxehti i madh. “Atëherë do të na godas vala e nxehtë tropikale nga veriperëndimi i Afrikës. Zhiva në termometër në fushën e Zetës do të shkoj deri në 40 gradë”, tha meteorologu Branko Micev.

Sipas fjalëve të tija, temperatura e ditës për çdo ditë do të rritet, e maksimumin do ta arrijë në fund të javës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë