Nga mesi i javës së ardhshme: MBLEDHJA E JASHTËZAKONSHME E KK

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNë Kolegjiumin tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti është vendosur që nga mesi i javës së ardhshme të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info.

Në këtë seancë këshilltarët do të vendosin për dhënien e hipotekës për kredi tek Fondi zhvillimor-investues, me vlerë prej 564 mijë euro, për financimin e projekteve kapitale.

Pritet që në këtë mbledhje të shqyrtohen dhe raportet e punës së ndërmarrjeve publike themelues i të cilëve është vetëqeverisja lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…