Nga mesi i qershorit: KAMPIONATI SHTETËROR I PESHKIMIT NËNUJOR

Podvodni ribolovKlubi i Ulqini “Buna”(Bojana) dhe Federata e peshkimit sportiv në det këtë vit do të jenë organizatorët e Kampionatit të 4 shtetëror në peshkim nënujor.

Është paralajmëruar që kjo garë do të mbahet në Ulqin më 15 qershor.

Peshkimi nënujor është një nga disiplinat e peshkimit që momentalisht është hit në Mesdhe. Numri i njerëzve që vendosin të merren me këtë aktivitet nga viti në vit rritet, si në Ulqin ashtu në të gjithë vendin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…