Nga mesi i qershorit në “D’Olcinium”: GARA NË KAJTBORDING

Kite-2Nga 14 deri më 17 qershor në plazhin D’Olcinium do të mbahet Kajtbording kup “Montenegro Open 2014”.

Kjo garë, në të cilën do të marrin pjesë kajterët nga vendet e regjioni dhe Evropës, organizohet në bashkëpunim me Federatën e lundrimit të Malit të Zi.

Për Ulqin, siç lajmërojnë organizatorët e kupës, është shumë e rëndësishme që këto gara mbahen në parasezonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…