NHP “Riviera e Ulqinit” : BILANCI POZITIV PËR NËNTË MUAJ

ulcinjska-rivijera-olympic-04Fitimi i Ndërmarrjes hotelerike publike (NHP) Riviera e Ulqinit në fund të shtatorit ishte 251 mijë euro, kanë treguar të dhëna nga raporti i punës së kompanisë, të cilat janë publikuar në faqen e Komisionit për letra me vlerë (KLMV).

Të ardhurat e kompanisë në fund të katër mujorit të tretë është rritur në krahasim me të njëjtën periudhë vitin e kaluar për gati 18 për qind në 2,78 milion EUR, derisa shpenzimet ishin më të mëdha për 11 për qind dhe ishin 2,4 milion EUR.

Pjesën më të madhe në “Rivierën e Ulqinit”, sipas të dhënave të Agjencisë qendrore depozitare (AQD), e ka Fondi për sigurimin të pensioneve dhe invaliditetit (SPI), 25,29 %. Fondi për kompensim kontrollon 12 për qind të kompanisë, Qeverisë i takojnë 10,14 për qind, Entit për punësim 8,43 për qind, ndërsa Fondit investues dhe zhvillimor 7,64 për qind.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do