NHP „Riviera e Ulqinit“: KARISMA DO TË MBAJË 21 PUNËTORË

Riviera e Ulqinit, Ulcinjska rivijeraKompania Karisma Hotels & Resorts do të prezantojë sot në hotelin “Hilton” në Podgoricë planet zhvillimire të grupit me rastin e nënshkrimit të kontratës për qiradhënien afatgjate të tokës shtetërore dhe të objekteve në pronësi të Ndërmarrjes hotelerike – turistike “Riviera e Ulqinit”.

“Vijesti” shkruan se kjo kompani ka vendosur të mbajë 21 nga gjithsej 81 punëtorë të përhershëm të kësaj ndërmarrje të Ulqinit.

Për të tjerët, siç thuhet zyrtarisht nga Qeveria e Malit të Zi, do të vlejë programi social.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…