NHP „Riviera e Ulqinit“: MYSAFIRËT VIJNË ME 30 PRILL

Ada e Bunes, Ada BojanaSezoni në NHP Riviera e Ulqinit fillon me 30 prill me hapjen e Adës dhe hoteleve Olympic dhe Bellevue në Plazhin e madh. Mysafirët e parë vijnë nga Gjermania, Serbia dhe Mali i Zi. Mysafirët në hotelet e Rivierës së Ulqinit do ti presin shumë përmbajtje të reja: në Adë dhe në hotelin Bellevue për këtë sezon janë rikonstruktuar të gjitha dhomat, restoranti Barbana i rinovuar do të hapet me 1 maj, të gjitha dhomat dhe objektet në Adë do të mbulohen me Wireless internet si dhe do të rritet spektri i TV programeve në dhoma. Më të rinjtë do ti gëzojmë me katër kënde të reja për fëmijë nga të cilët tre do të jenë në hotelet e Plazhit të madhe dhe një në Adë…

Përveç përmbajtjes tashmë të njohur në Adë të Bunës siç janë grahja e kuajve, tenis, volejboll, kite surfing, nga kjo verë mysafirët do të mund të marrin me qira biçikletat, pajisjet për peshkim dhe të shkojnë në kruzing të organizuar rreth ishullit.

Në bazë të punëve të kontraktuara me agjenci dhe bukingut të deritashëm, këtë vit më së shumti mysafirë priten nga Çekia, Rusia, Gjermania dhe vendet e rajonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit
Gjekë Gjonaj: SHKA “Tradita”, prezantuese e denjë e vlerave autoktone trashëgimore të Anës së Malit

Me këtë emër, në kuadër të Biznis Klubit “Ana e Malit”( BKA-së) në vitin 2013 u themelua ky ansambël me qëllim ruajtjen dhe kultivimin e vlerave kulturore dhe artistike të zonës së Anës së Malit. Kryetari

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 10 shkurt, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: një pjesë

Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË
Presidentja e Kosovës Osmani Sadriu: NË ULQIN NDIHEMI SI NË SHTËPINË TONË

“Në Ulqin ndihemi si në shtëpinë tonë. Falënderoj të gjithë ata që hapën shtëpitë dhe zemrat e tyre për mërgimtarët nga Kosova në vitin 1999”, tha Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu.

Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE
Ulqin: PARALAJMËRIM I ARDHJES TË ZINXHIRIT GJERMAN TË SUPERMARKETËVE

Zinxhir i njohur i dyqaneve ushqimore “Lidl” është i interesuar për hapjen e një objekti në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Me këtë rast, drejtuesit e asaj kompanie kanë biseduar me kryetarin e Komunës së

Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë
Ana e Malit: Filloi ndërtimi i Qendrës së Komunitetit në Krythë

Me date 2 shkurt 2023 është bërë betonimi i pllakës së Qendrës së Komunitetit Krythë. Ky projekt është një investim që po mbulohet në tërësi nga diaspora e ketijë komuniteti. Objekti ka një sipërfaqe mbi