NHP “Riviera e Ulqinit”: OFERTA PËR SEZONIN DIMROR

ulcinjska_rivijera_headerNga Ndërmarrja hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” është paralajmëruar që objektet e saja do të hapen gjatë sezonit dimëror.

Për këtë arsye kjo kompani ka dhënë ofertë speciale për sportistët në të cilën theksohet që në hotelin “Olimpik” pansioni i plotë për person për senior është 30 euro në ditë, ndërsa për kategoritë e reja është tetë euro më lirë. Në çmim janë përfshirë një sërë shërbimesh, siç janë përdorimi i palestrës, fushave sportive, trim dhe pistës atletike.

Shtohet që Plazhi i madh, e gjatë 13 km, është ideale për trajnime kondicionalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci