NHT “Riviera e Ulqinit”: SHPRESË PËR SEZON TË MIRË DIMROR

ulcinjska-rivijera-olympic-04Nga Ndërmarrja Hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” është kumtuar që këtë dimër presin vizitë të mirë. “Në fillim të janarit presim ardhjen e ekipeve futbollistike nga Shqipëria, ndërsa në fund të janarit dhe fillim të shkurtit në përgatitje në hotelin Olympic do të qëndrojnë skuadrat e futbollit, atletikes dhe karatesë nga Serbia, BdheH dhe Mali i Zi, si dhe ekipet nga Evropa lindore”, tha për UL-info zëdhënësja e kësaj ndërmarrje më të madhe turistike në Ulqin Ana Zhivanoviq.

Sipas fjalëve të saja, drejtuesit e Rivierës maksimalisht janë angazhuar në përgatitjet për sezonin dimëror. “Terrenet futbollistike me shtresën prej bari janë në gjendje mjaft të mirë, ndërsa është freskuar dhe pamja e vet hotelit mbas sezonit të vrullshëm veror”, shtoi Zhivanoviq.

Pansioni i plotë për futbollistët është 35 euro në ditë për person, derisa për të rinjtë çmimi është 25 euro. Çmimi për atletët është 25 euro për pansion të plotë në ditë. Në çmim janë llogaritur taksa e banimit ndërsa oferta përfshinë: pansion të plotë, përdorimin e basenit, terreneve të futbollit, palestrës, pistës së atletikës, pistës së vrapimit, sallës për takime, TV sallës me bar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do