NHT “Riviera e Ulqinit”: VLERA E KOMPANISË 107 MILION EURO

Ada Bojana, Ada e BunesVlera e pronës së Ndërmarrjes Hotelerike Turistike “Riviera e Ulqinit” është 107 milion euro, shkruan “Pobjeda”.

Kjo kompani hotelerike është në pronësi shumicë të shtetit.

Vitin e kaluar në te ishin të punësuar 173 punëtorë, xhiroja ishte 3,3 milion, ndërsa fitimi 216 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…