Nikolaidis: SHQIPTARËT NË MAL TË ZI ASKUJT NUK KANË NEVOJ TI PROVOJNË ASGJË

Kjo zgjatën me muaj: nuk kalon java, e që portalet më të lexuar të Malit të Zi dhe Serbisë mos ta publikojnë informatën për “Shqipërinë natyrale”, rrezikun e ri i cili paraqitet në regjion.

Si frontmen i saj në publik paraqitet Koço Danaj, historian dhe politikan nga Shqipëria, i cili përkujton në Dëshmitarët e Jehovait: atë çka e ofron askush nuk e donë, por ai megjithatë bënë të veten. Danaj në zgjedhjet e pak kohëve më parë të mbajtura në atë vend, me projektin e vet, ka realizuar rezultat dëshpërues – ka fituar 0,6 për qind të votave. Aty ku ka gazetari përgjegjëse, ky rezultat është i mjaftueshëm që me Shqiptarë, për kush e di satën herë, mos të tremben fëmijët e vegjël.

Por, gazetaria e tabloideve, politika e frikës dhe puna e shërbimeve sekrete po marrin haraçin: fillimisht, siç kishim rast të shohim gjatë viteve nëntëdhjetë, kjo është haraç në mendje, pastaj haraç në gjak. Kompleksi propagandues keqdashës i cili, siç duket, nuk është çmontuar edhe pas të gjithë luftërave të humbura dhe ndryshimit i elitës politike prapë bënë punës e pistë: fillimisht njerëzit të bëhen si kafshë të trembura, pastaj ti nxisë njërin në tjetrin.

Dimensioni i veçantë i këtij tregim është që Shqiptarët në Mal të Zi askujt nuk kanë nevojë ti provojnë asgjë, sidomos jo të mbrohen nga fantazitë e spin doktorëve.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni në origjinal në faqen MNE të Portalit tonë ose në Aljazeera Balkan, ku Nikolaidis është komentues i rregullt)

http://mne.ul-info.com/nikolaidis-albanci-u-crnoj-gori-nikome-nista-ne-trebaju-dokazivati/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda kamionit për transportin e mbeturinave ku hiri

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte gazetari Ismet Kallaba, i cili për vijuesit e programit

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja e vizitës ishte detyra e tyre

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në periudhën prej orës 8 deri në 15,00 – Pistulli,

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e