Nimanbegu dhe Sinishtaj: BASHKIMI I FORCËS DHE INICIATIVËS QYTETARE

nimanbegu-sinistaj-najavili-mogucnost-raskida-sa-dps-om-vlast-nas-je-prevarila-slika-161844Bartësit e listës zgjedhore të koalicionit “Forca për bashkim” Genci Nimanbegu dhe Vasel Sinishtaj kanë deklaruar që është vetëm çështje dite kur do të realizohet marrëveshja politike e Forcës së re demokratike dhe Iniciativës qytetare nga viti 2012.

Në kumtesën e djeshme për opinion ato shprehën bindjen që organet më të larta të këtyre subjekteve politike do të vërtetojnë marrëveshjen përfundimtare për bashkim.

“Ndarja e mandatit dhe të funksioneve tjera politike janë çështje teknike, praktikë natyrore dhe demokratike e respektimit të fjalës së dhënë, dorës së shtrënguar dhe marrëveshjes së arritur dhe të nënshkruar”, thanë Nimanbegu dhe Sinishtaj.

Ato shtuan që “ndarjet dhe grindjet në mes Shqiptarëve, mosrespektimi i marrëveshjeve të nënshkruara dhe hollimi i mëtejmë i trupit votues vetëm çon ujin në mullirin e huaj dhe e dobëson pozicionin tek faktori i brendshëm politik, por edhe në sytë e Prishtinës, Tiranës dhe faktorëve politik ndërkombëtar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci