Nimanbegu: FLAMURI THYEN KOALICIONIN QEVERITAR?

Nimanbegu_Genci_06a1Nënkryetari i Forcës dhe kryetari i Keshillit nacional të shqiptarëve në Mal të Zi Genci Nimanbegu në një postim në FB shkroi:

“Ne lidhje me informaten nga portali Ul-info, qe Ministri i pakicave Numanoviq, eshte shprehur qe Simbolet Kombetare nuk mund te perdoren as ne darsma pasi qe te vertetohet se a eshte ky lajme i vertet Forca te dal nga koalicioni qeveritar!
Por nese eshte dezinformate nga gazetaret atehere eshte pyetje qe keto medij duhet te japin pergjegjesi morale per dezinformimin e qytetareve dhe bashkevendasve te vete! Mendoj se ketu duhet te jete mungesa e profesionalizmit sepse nuk dua te mendoj qe eshte dezinformate e qellimshme!
Ne komunikim me Ministrin Numanoviq dhe antarin e grupit te punes deputetin Halil Dukoviq jam informuar nga ato qe nuk ka asnje ndalim te perdorimit te simbolit kombetar nga ana e individit per ceshtje personale dmth edhe ne darsma!”

Ne jemi përgjigjur se lajmi është dhënë të premten në gazetën ditore “Dan”.

Për ta lexuar tekstin kliko KËTU.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Hronika&clanak=412815&datum=2013-12-27&naslov=Sa+zastavom+ni+na+svadbu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do