Nimanbegu: KËRKESA PËR REGJION NDËRKUFITAR SANXHAK ËSHTË E ARSYESHME

Deputeti i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu ka thënë që është legjitime iniciativa për vendosjen e regjionit ndërkufitar Sanxhak. “Kjo është kërkesë tërësisht legjitime, pse jo”, tha ai për “Dnevne novine”.

Sipas propozimit, regjioni ndërkufitar Sanxhak do të ishte i ngjashëm me disa regjione evropiane, si dhe hallkë në mes të komunave që gjenden në Mal të Zi dhe Serbi. Në Mal të Zi ajo do të përfshinte komunat Plevla, Bijelo Pole, Berane, Andrijevica, Rozhaji dhe Plava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…