Nimanbegu: PADI PENALE KUNDËR “INFORMERIT”

genciDeputeti i Forcës së re demokratike dhe kryetari i Këshillit kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi Genci Nimanbegu dhe deputeti i Alternativës shqiptare Nik Gjekoshaj kanë dorëzuar padinë penale ndaj tabloidit Informer Crna Gora.

Ato thanë që kanë dorëzuar padinë kundër kryeredaktorit të Informerit Novak Uskokoviq, si dhe ndaj dy autorëve të tekstit, për shkak të shkrimeve ofenduese të cilët kjo gazetë i ka botuar për Shqiptarët.

Disa kolegë të tyre nga Kuvendi i Malit të Zi kanë kërkuar nga prokuroria që ky tabloid të ndalohet, për shkak të shkeljes së vazhdueshme të etikës gazetareske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci