NIMANBEGU:TAKIM ME GRUP TE RINJESH NGA HOLLANDA

Deputeti i Forces së Re Demokratike, Genci Nimanbegu zhvilloi  takim me një grup  profesoresh dhe nxenësish  te shkolles se mesme  private  DAS nga qyteti Hilleroad i Holandise te cilet merren me studimin e te drejtave te popujve pakice ne evrope.

Teme e ketij takimi ishin te drejtat dhe pozita e shqiptareve ne Mal te Zi.

Deputeti Nimanbegu i njoftoi te pranishmit në detaje mbi ecurine historike  të pakicës shqiptare në Mal te Zi duke veçuar periudhen e 20 viteve te fundit. :”Gjatë viteve të fundit kanë ndodhur ndryshime në skenën politike nga të cilat disa kanë pasur levizje pozitive, por ka ende mjaft çështje për të cilat nuk është arritur suksesi i duhur për çka mbetet të punojmë më tepër në periudhën e ardhshme”, është shprehur Nimanbegu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…