Nisën kontrollet: NË SHËNJESTËR QIRADHËNËSIT ILEGAL TË AKOMODIMIT

InspekcijaNë tërë territorin e komunës së Ulqinit filluan kontrollet rigoroze të qiradhënësve të akomodimeve dhe pagesës së taksës së banimit.
Aksionin së bashku e zhvillojnë inspektoratet lokale dhe ato shtetërore dhe, siç theksohet, ai do të vazhdojë edhe ditët e ardhshme.
Dënimet e ashpra në veçanti i jepen qiradhënësve të akomodimit të cilët nuk kanë leje për punë dhe të cilët nuk paguajnë obligimet ndaj komunës dhe shtetit.
Sipas vlerësimeve në Ulqin lajmërohet çdo i katërti mysafirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…