Nisma: BINJAKZIMI I ULQINIT DHE CETINËS

Jusuf LikaDrejtori i “Fondacionit Lika” Jusuf Lika ka thënë që do të iniciojë nismën për binjakëzimin e Ulqinit dhe Cetinës. Ai këtë e tha mbrëmë në promovimin e librit “Prestolomanija” të shkrimtarit nga Cetina Bozho Lipovina.

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, i cili ishte i pranishëm në tubim, deklaroi që nisma është e mirë dhe e pranueshme.

“Mbetet tani që miqtë tanë nga Cetina ta formalizojnë iniciativën tek organet e qeverisjes së tyre lokale”, tha Lika.

Përndryshe, në këtë promovim ishte i pranishëm dhe mitropoliti malazez Mihaillo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…