Njësia e Policisë Ulqin: ZBARDHEN RRETH 85 PËR QIND E VEPRAVE PENALE

IMG-c42f305b8fb7f03f53ad7ea8a2302d4d-VNë Njësinë e Policisë në Ulqin të premten në konferencën për gazetarë u kumtuan të dhënat për gjendjen e sigurisë në territorin e kësaj komunë për dhjetë muajt e parë të vitit 2019.

Për këtë temë me gazetarët folën drejtuesi i Njësisë Arben Tagani, komandiri i policisë Nikolla Tomoviq dhe shefi i kriminalistikës Bllazho Qetkoviq.

Ato shprehën kënaqësinë me rezultatet e arritura duke theksuar se përqindja e veprave të zbardhura penale është rreth 85 për qind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…