NP Për Kultivimin dhe Mbrojtjen e Egërsirave: TË PREMTEN NË KOMUNË PËR SEZONIN E GJUETISË

Gjuetaret, LovciLajmërojmë të gjithë gjuetarët e komunës së Ulqinit që me datën 14.09.2018, në sallën e vogël të komunës së Ulqinit, me fillim në ora 14.00, do të organizohet takim me të gjithë gjuetarët e komunës së Ulqinit, si dhe me të gjithë të interesuarit, ku temë diskutimi do të jetë hapja e sezonit të gjuetisë për vitin 2018/19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…