NP „Ujësjellës dhe kanalizimi“: ANA E MALIT PA UJË

Uji, VodaPër shkak të rregullimit të tubit kryesor të ujësjellësit, zona e Anës së Malit momentalisht është pa ujë, mëson Portali Ul-info.

Punëtorët e NP „Ujësjellës dhe kanalizimi“ janë në terren dhe po punojnë për rregullimin e prishjes.

Pritet që furnizimi me ujë në këtë pjesë të komunës së Ulqinit të normalizohet të mërkurën, rreth mesditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…