NP “Ujësjellës dhe Kanalizimi”: DERI TË HËNËN FURNIZIMI I VËSHTIRËSUAR ME UJË

Uji, VodaNga Ndërmarrja Publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” njoftuan se deri nesër, gjegjësisht deri të hënën furnizimi me ujë do të jetë i vështirësuar në territorin e Komunës së Ulqinit.

Siç tha për Portalin Ul-info drejto

ri i kësaj ndërmarrje, Mr. Fuad Haxhibeti, lumi i Megjureçit dëmtoi tubacionin e tranzitit në Kllezën, ndërsa në Gaç ekzistojnë problemet në furnizim me energji elektrike.

Haxhibeti shton se cilësia e ujit është e mire dhe se mund të shfrytëzohet për konsum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…