NP “Ujësjellës dhe Kanalizimi”: PA UJË RRUGA MEHMET GJYLIT

IMG-b5844bb7ae294488fc99f783d8b76e8c-VNga Ndërmarrja Publike “Ujësjellës dhe Kanalizimi” u njoftua se po vijojnë punimet për sanimin e tubit të dëmtuar në rrugën Mehmet Gjyli.

Për këtë arsye banorët e kësaj pjese të Ulqinit nuk do të kenë ujë, me shumë mundësi deri të premten.

Po bëjmë çdo gjë është në fuqinë tonë që në uji të mbërrisë deri të enjten mbrëma në shtëpitë e tyre, theksuan nga Ujësjellësi i Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…