NP „Ujësjellës dhe kanalizimi“: SOT DHE NESËR FURNIZIM I VËSHTIRËSUAR ME UJË

Uji, Voda

Nga Ndërmarrja publike „Ujësjellës dhe kanalizimi“ u njoftua se të hënën dhe të marten do të kemi furnizim të vështirësuar me ujë në tërë territorin e komunës së Ulqinit.

Arsye janë punimet në rrjetin elektrik dhe për këtë arsye këto dy ditë nga ora 8 deri në 15 do të jenë të ndërprera pompat në burimin Lisën Bore, thanë për Portalin Ul-info nga kjo ndërmarrje.

Siç shtohet, në këtë periudhë do të kemi ndërprerje totale të furnizimit me ujë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…