NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”: LOKACIONET PËR TËRHEQJEN DHE PAGESËN E FATURAVE TË UJIT

Ujësjellës dhe Kanalizim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…