NP „Ujësjellësi“: NGA E MARTA MBRËMA TËRË QYTETI PA UJË

Uji, VodaNga Ndërmarrja Publike „Ujësjellës dhe Kanalizimi“ deklaruan për Portalin Ul-info se nga e marta, me 4 shtator, nga ora 23, e në 24 orët e ardhshme, gjegjësisht deri të mërkurën në mesnatë, qyteti do të jetë pa jë.

Arsye e kësaj masa jopopullore, siç thuhet, është intervenimi në rrjetin e ujësjellësit i cili nuk mund të bëhej gjatë sezonit.

Pritet që prej sot do të kenë probleme me furnizim me ujë zonat e larta të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…