Nrekiq: DO TA KRYEJMË PUNË, DO TA RUAJMË MANDATIN

Loro NrekiqKryetari i Këshillit Komunal të Partisë Demokratike të Socialistëve Loro Nrekiq deklaroi se në këtë parti nuk e kanë frikë përsëritjen e zgjedhjeve e cila do të bëhet të dielën në dy vendvotime.

Ai për “Pobjeda” tha se PDS-ja do të mbesë me nëntë mandate të fituara.

“Ne luftojmë për këtë mandat dhe do ta kryejmë punën. Nuk e besoj se do ta humbim mandatin”, shtoi Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…