Nrekiq: DO TË FORMOJMË INSPEKTORATIN LOKAL TURISTIK

Trupi KoordinuesNë Komunë të Ulqinit u mbajt takimi i Trupit Koordinues për përcjelljen e vijimit të sezonit të vitit 2018. Mbledhjen e drejtori kryetari i Komunës së Ulqinit, Loro Nrekiq, i cili të pranishmit i njoftoi me gjendjen në lëmitë e furnizimit me ujë, menaxhimit të mbeturinave, rendit komunal, furnizimit me energji elektrike dhe regjimit të komunikacionit në qytet. Ai paralajmëroi formimin e Inspektoratit Turistik lokal dhe blerjen e pajisjeve të reja për punën e Policisë Komunale. Kryetari Nrekiq paralajmëroi aksionin më të vendosur kundër pronarëve të lokaleve të cilët shfrytëzojnë hapësirat publike si tarracat pa leje të nevojshme.

Përveç përfaqësuesve të Komunës së Ulqinit, anëtarë të trupit koordinues komunal janë edhe Organizata Turistike e Ulqinit, NP Veprimtari Komunale, NP Ujësjellës dhe Kanalizimi, CEDIS, Shtëpia e Shëndetit Ulqin, Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit, Policia Kufitare, Policia e Ulqinit, Të Mirat Detare, Drejtoria për Punë Inspektuese, Shoqata e Agjencive Turistike, Shoqata e Qiramarrësve të Plazheve, Qendra për Punës Sociale – Ulqin, Enti për Ndihmë urgjente mjekësore Ulqin dhe Drejtoria për Situata Emergjente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer