Nrekiq: DO TË JEMI PJESË E PUSHTETIT, NUK DIMË AKOMA KUSH DO TË JETË PARTNERI

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq deklaroi për “Pobjeda” se partia e tij me siguri do të hyjë në pushtetin lokal në Ulqin.

Mirëpo, ai nuk mundi të precizojë kush do të jetë partneri i koalicionit sepse negociatat po vijojnë akoma.

“Pres që deri në fund të nëntorit ose jo më vonë se në fillim të dhjetorit rikompozimin e skenën politike ku PDS-ja do të bëhet pjesë e pushtetit dhe do të marrë përgjegjësinë për udhëheqjen e Ulqinit”, tha ai duke hedhur poshtë mundësinë e zgjedhjeve të jashtëzakonshme lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…