Nrekiq: EDHE UNË DO TË JAP TË PREMTEN DEKLARATË PËR “PUNËSIMIN POLITIK”

Loro NrekiqKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se të premten do të jap deklaratën organeve kompetente për shkak të punësimit politik.

Ai vërtetoi se këtë gjë tashmë e kanë bërë sekretarët e sekretariateve komunale duke theksuar se në kërkesën e dërguar për punësim kanë fituar pëlqimin e tij.

“Nuk bëhet fjalë për punësim politik. Çdo gjë është bërë në pajtim me ligjin”, theksoi Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…