Nrekiq: JAM I KËNAQUR ME SJELLJEN E QYTETARËVE TË KOMUNËS TONË

Loro NrekicKryetari i Komunës Loro Nrekiq deklaroi të martën se është i kënaqur me sjelljen e qytetarëve të Ulqinit prej fillimit të pandemisë së koronavirusit.

“Nuk është mirë kur grumbullohen, gjegjësisht kur nuk respektojnë rregullin e distancës fizike dhe rekomandimet tjera të Institutit për Shëndetin Publik”, tha ai.

Ai shtoi se nuk është e ndaluar shëtitja në Ranë dhe Pyllin e Pishave duke apeluar tek qytetarët që të respektohen masat “gjersa të arrihet fitorja në luftën kundër KOVID 19”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…