Nrekiq: KEMI DY OFERTA, VENDOS KRYESIA

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSKryetari i Këshillit komunal të PDS-së dhe anëtari i skuadrës negociuese Loro Nrekiq ka thënë se kjo parti ka dy oferta për rikompozim të pushtetit lokal në Ulqin.

“Koalicioni i Fatmir Gjekës na ofroi vendin e kryetarit, ndërsa Forca vendin e kryetarit të Kuvendit komunal”, tha ai për “Pobjeda”.

Sipas fjalëve të tija, vendimin final do ta sjellë Kryesia e PDS-së në mbledhjen e cila pritet të mbahet të hënën, më 14 dhjetor.

“Pobjeda” shton se partner i PDS-së me siguri do të jetë UDSH-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…