Nrekiq: KEMI PËRKRAHJEN E QYTETARËVE TË MARRIM PUSHTETIN

Loro NrekicBartësi i listës së Partisë Demokratike të Socialistëve në zgjedhjet e 4 Shkurtit Loro Nrekiq deklaroi se partia e tij po bënë fushatë pa zhurmë, bërtitje dhe akuzim të të tjerëve.

„PDS ka për qëllim që fushata të jetë sa më e qetë dhe më e mirë, sepse kemi mjaft kapacitet demokratik, kemi koalicionin i cili ishte në pushtet, ne ishim pjesë e tij, prandaj nuk mund të akuzohemi në mes veti për diçka që kemi bërë ose jo. Duhet të jemi më fleksibil në këtë pikëpamje“, deklaroi Nrekiq.

Sipas fjalëve të tija, PDS-ja ka përkrahjen e qytetarëve që të marr përgjegjësi të plotë për drejtimin e kësaj komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…