Nrekiq: MARRËVESHJA E PUSHTETIT TË RI E DREJTUAR KUNDËR PDS-së

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicNë redaksinë tonë mbërriti kumtesa për opinion e kryetarit të Këshillit komunal të PDS-së Loro Nrekiq.

Përkundër vendimit të qytetarëve të Ulqinit që Partia demokratike e socialistëve të jetë fuqi udhëheqëse politike e cila në katër vitet e ardhshme do të realizoi nevojat e tyre dhe të zgjidh problemet e vetëqeverisjes lokale, dje është formuar koalicion gati identik, i cili për shkak të mosfunksionimit të pushtetit të atyre të cilët e formuan, ka shkaktuar zgjedhje të parakohshme. Për arritjet e tyre gjatë qeverisjes në Ulqin vlerësimin më të mirë e dhanë qytetarët në zgjedhje. Atë çfarë folën njëri për tjetrin derisa ishin në pushtet dhe gjatë fushatës, mjetet e mëdha financiare të cilat u shpenzuan për zgjedhje të parakohshme në mënyrë që të formohet pushteti i njëjtë i cili i ka shkaktuar, sot të gjitha këto së bashku tek Ulqinakët shkaktojnë brengosje që rezultati i qeverisjes së tyre do të jenë i pamjaftueshëm të përmirësojnë cilësinë e jetës në komunën tonë.

Kumtesën e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT
Bashkësia Islame: TË SHTUNËN DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT

  E shtuna e 9 korrikut është dita e parë e Kurban apo Haxhi Bajramit, është kumtuar nga Bashkësia Islame. Një ditë më parë, e premte, është dita e Arefatit, sipas besimit islam, një nga ditët më

Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT
Skena verore – Ulqin 2022: FILLOI FESTIVALI I KULTURËS SË ULQINIT

Në Molen e Madhe, nën muret e Kalasë, të martën u shënua solemnisht fillimi i Skenës verore së 35-të me radhë. Ky festival kulturor do të mbahet deri në fund të gushtit dhe në program ka një sërë përmbajtjesh

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko