Nrekiq: MBLEDHJA E KUVENDIT PËR DY JAVË

Loro Nrekiq, Kuvendi, SkupstinaKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Loro Nrekiq ka deklaruar se për dy javë do të mbahet mbledhja e re e Parlamentit lokal.

Ai për Portalin Ul-info tha se për këtë u arrit marrëveshja në Kolegjium i cili dje u mbajt me përfaqësuesit e partive politike të cilët kanë këshilltarë në Kuvendin komunal.

Siç shtoi, në rend të ditës do të jenë mbi dhjetë vendime të rëndësishme për administratën lokale dhe qytetarët e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…