Nrekiq: ME PAGESËN NGA FONDI EGALIZUES DOLËM NGA BLLOKADA

Loro NrekicKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se xhiro llogaria e kësaj vetëqeverisje vendore nuk është më e bllokuar.

“Me kërkesën tonë, Ministria e Financave nga pagoi 150.000 euro nga Fondi Egalizues”, tha Nrekiq për Portalin Ul-info.

Ai shtoi se kështu u mundësua funksionimi normal i Komunës i cili është veçanërisht i rëndësishëm për shkak të situatës momentale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…