Nrekiq: MUNDEMI DHE ME PSP; Qetkoviq: NUK KISHTE BISEDIME

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_Partia demokratike e socialistëve (PDS) ka ftuar Partinë socialiste popullore për koalicion në Ulqin, shkruan “Dan”.

Shefi i klubit të këshilltarëve të PDS-së Loro Nrekiq ka thënë që kjo parti duhet ti ruaj partnerët, e jo anasjelltas.

Ai tha që partnerët e koalicionit të kësaj parti janë të gjithë ato që janë dhe në nivelin shtetëror Partia demokratike, Forca dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve dhe, siç tha ai, në fund të fundit dhe Partia socialiste popullore (PSP).

“Pra, PSP nuk është armiku jonë në Ulqin dhe ne kemi disa papajtueshmëri më lidhje me disa parime programore, por mbasi që të matemi në zgjedhjet e 26 janarit, nuk shoh pengesa pse mos të ju ofrojmë koalicion. Kryetari i KK PSP Andrija Qetkoviq është miku im”, tha Nrekiq.

Duke komentuar ftesën e PDS-së Qetkoviq tha që “PSP asnjëherë nuk ka biseduar me dike të tillë”, transmeton Antena M.

Sipas fjalëve të tija, PSP është parti serioze të cilën mundësin e të biseduarit me disa parti ja ndalon statuti. “Është e qartë që PSP nuk bënë vlerësime dhe llogari pa faturë. Gjithsesi është e qartë me kë PSP mundet dhe po ashtu është absolutisht e qartë me kë nuk mundet, e kjo është drejtpërdrejtë e lidhur me statut të PSP-së, gjegjësisht ekzistojnë kufizimet statutore”, tha Qetkoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do