Nrekiq: NE JEMI FITUES

Loro Nrekic, Ljoro Nrekic, Loro NrekiqBartësi i listës zgjedhore të Partisë demokratike socialiste dhe gati e sigurt kryetari i ardhshëm i komunës së Ulqin Loro Nrekiq ka deklaruar që është shumë i kënaqur me rezultatin që dje ka arritur partia e tij. “PDS ka arritur 30 për qind më shumë vota në zgjedhje parlamentare të vitit 2012 dhe është fitues i këtyre zgjedhjeve”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, qytetarët i besojnë liderit të PDS-së Millo Gjukanoviq dhe këtë e kanë treguar.

Drejtori politik i PDS-së Tarzan Millosheviq tha që në krye të Ulqinit do të jetë njeriu nga kjo parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…