Nrekiq: NUK DO TË KETË VOTIM PËR MOSBESIMIN E GJEKËS

Loro Nrekic, Ljoro Nrekic, Loro NrekiqKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka deklaruar se me siguri nuk do të ketë votim për mosbesimin e kryetarit të Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka.

“Kishte disa paralajmërime rreth kësaj, por nuk dua ta komentojë”, tha ai për “Dan”.

Kjo gazetë parkujton se votimin për mosbesimin e Gjekës para më shumë se dy javëve e ka paralajmëruar nënkryetari i Forcës Genci Nimanbegu.

Por, përveç tetë këshilltarëve të kësaj parti këtë iniciativë refuzuan ta nënshkruajnë këshilltarët e PDS-së dhe Unionit demokratik të Shqiptarëve, kështu që dështoi qëllimi i saj që kryetarit aktual të Komunës së Ulqinit t’i votohet mosbesimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…