Nrekiq: NUK KA PANIK, TI PËRMBAHEMI UDHËZIMEVE TË QEVERISË

Loro NrekicPas informatës e cila mbrëmë shqetësojë Ulqinakët, që një bashkëqytetare e tyre është e infektuar me koronavirusin, kryetari i Komunës thotë se situata në qytet është e qet. Thekson se Ulqinakët po respektojnë masat, nuk po bëjnë panik dhe apelon që të ndjekin udhëzimet e Qeverisë.

“Luten të gjithë që ishin në kontakt me të infektuaren që të reagojnë në mënyrë preventive, të lajmërohen dhe të testohen”, tha ai për TV Mali i Zi.

“Kufiri me Shqipërinë është krejtësisht i mbyllur, por kemi ndërmarr disa masa preventive. Vetëqeverisja vendore punon, por nuk pranon palë dhe prandaj apeloi tek qytetarët që të ndjekin udhëzimet, të mos përhapin dezinformata dhe nuk do të ketë probleme”, tha Nrekiq.

Të gjithë qytetarët e Ulqinit tani, thotë Nrekiq, respektojnë distancën sociale dhe masat, ndërsa pak lëvizet edhe në qytet.

“Ulqinakët janë gati”, shtoi Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas