Nrekiq: PËR GJENDJEN NË ULQIN FAJTORË FORCA DHE PARTIA DEMOKRATIKE

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin Loro Nrekiq ka deklaruar se “për gjendjen katastrofave në qytet janë fajtor ish partnerët e koalicionit, Forca dhe Partia demokratike”.

“Gjithmonë ekziston përgjegjësia morale, por përsërisë se PDS-ja me asgjë nuk ka kontribuar në krijimin e krizës”, tha ai për “Vijesti”.

Nrekiq tha se Kryesia e partisë do të vendos se cilën ofertë të pranojë për formimin e pushtetit ekzekutiv në Ulqin,  të Koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” apo të Forcës së re demokratike, duke shtuar se PDS-ja funksionon në këtë formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…