Nrekiq: PRESIM GJEKEN DHE FORCEN

Kuvendi, Loro Nrekiq, SkupstinaBartësi i listës i Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka thënë në deklaratë për Portal Analitika që sipas informatave që ai ka nuk kishte ndërhyrje të Tiranës dhe Prishtinës në negociata për formimin e pushtetit lokal në Ulqin.

“Këto janë vetëm spekulime të cilat janë lançuar nëpërmjet rrjetave shoqërore në radhë të parë Facebook-ut. Nuk kam informata për ndërhyrje të çfarë do lloji nga këto dy adresa”, tha Nrekiq në deklaratë për Portal Analitika.

I pyetur të komentoi mossuksesin e negociatave të partive shqiptare të formojnë shumicën në Ulqin, Nrekiq tha që nuk është mirë që mbas 24 viteve është zgjuar nacional romantizmi tek Shqiptarët.

“Kjo nuk është mirë. Prapë ne në PDS presim Gjekën dhe Forcën të shohim çka do të bëjnë ato. Edhe pse ekzistojnë kontaktet, nesër mbas mbledhjes së Këshillit ekzekutiv do të formohet skuadra e cila zyrtarisht do të bëj negociata për formimin e pushtetit lokal në Ulqin. Sigurisht, çdo partner në nivel shtetëror është partneri jonë potencial”, tha Nrekiq.

Nrekiq shtoi që PDS është parti multinacionale dhe zbuloi që nga nëntë këshilltarët e PDS-së të cilët do të marrin pjesë në parlamentin lokal të Ulqinit, madje tetë janë Shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do