Nrekiq: SELIA E „TË MIRAVE DETARE“ DUHET TË JENË NË ULQIN

Loro Nrekiq, Ljoro NrekicKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se Ndërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare nga Ulqini vjelë shumë më tepër para se sa investon.

„Këtë e kam thënë hapur, nuk mundet kështu, këtu kanë 57 për qind të territorit të përgjithëm të cilin e administrojnë në Mal të Zi. Është e natyrshme që selinë e ndërmarrjes ta kenë këtu, e jo në Budvë“, tha Nrekiq për „Vijesti“.

Sipas fjalëve të tija, kësaj situate i kontribuojnë edhe kuadrot nga Ulqini të cilët u ulën në karriget e tyre dhe nuk e çajnë kokën për Ulqinin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…