Nrekiq: SHTATORJA E SKENDERBEUT DERI NË FUND TË VITIT

Ljoro Nrekic, Loro NrekiqKryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq deklaroi se sipas vlerësimeve shtatorja e Gjergj Kastriotit Skenderbeut do të vendoset deri në fund të vitit.

“Disa mendojnë se është i tyri, të tjerët mendojnë se është i tyri, historia thotë diçka tjetër”, tha Nrekiq për Televizionin e Malit të Zi.

Shtatorja e herout kombëtar shqiptar do të vendoset tek rrethrrotullimi pranë ndërtesës së Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…