Nrekiq: SITUATA NË ULQIN E PAQËNDRUESHME

Loro NrekicKryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin Loro Nrekiq ka deklaruar se situata momentale politike në këtë komunë është e paqëndrueshme.

“Kjo që po ndodh nuk është mirë për Komunë dhe qytetarë të Ulqinit. Gjendja është shumë e vështirë dhe çdo ditë po përkeqësohet më shumë”, tha ai për “Dan”.

Sipas fjalëve të tija, PDS-ja akoma nuk ka vendosur me ke do të bëjë rikompozimin e pushtetit. “Vendimin për këtë do ta sjell udhëheqësia e partisë”, shtoi Nrekiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…