Nrekiq: TË HËNËN E MUNDUR MARRËVESHJA

Loro Nrekic, Ljoro Nrekic, Loro NrekiqBartësi i listës së Partisë demokratike të socialisteve në Ulqin Loro Nrekiq tha në deklaratë për Portal Analitika që beson se partitë shqiptare nuk do të arrijnë marrëveshjen për formimin e pushtetit në këtë komunë pa PDS dhe paralajmëroi vazhdimin e negociatave të hënën.

“Sipas këndvështrimit tim partitë shqiptare nuk do të arrijnë marrëveshjen për formimin e pushtetit lokal. Mendoj që është mirë për PDS që ato mos të arrijnë marrëveshje dhe të hënën të presim raundin e ri të negociatave dhe të përfundojmë punën”, tha Nrekiq.

Mbas konsultimeve të para nuk është arritur marrëveshja për formimin e pushtetit lokal në Ulqin.

Nga PDS-ja kanë thënë më herët që çdo partner i koalicionit në nivel shtetëror është partner i tyre potencial dhe që nuk do të neglizhojnë asnjë subjekt politik dhe që do të bëjnë çdo gjë për të mirë të qytetarëve të Ulqinit dhe Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një shami për Nënat e Srebrenicës. “Thonë se Zoti i do